offVerkorte educatieve bacheloropleiding

Réf. 8223
 • Objectif et Contenu
  Objectif

  Via deze opleiding kan je het diploma behalen van de verkorte educatiebacheloropleiding en kan je als leerkracht in het secundair onderwijs aan de slag. Heb je al een professionele of academische bacheloropleiding gevolgd? Ben je geïnteresseerd in hoe jongeren denken en leren? En overweeg je om een carrière als leerkracht in het onderwijs te starten? Dan is de verkorte educatieve bacheloropleiding secundair onderwijs jou op het lijf geschreven! Wat leer je ? Je leert je kennis op een inspirerende manier overdragen aan jongeren. Je communicatievaardigheden worden aangescherpt. Je verwerft inzicht in het brede onderwijsveld. Je leert differentiëren en evalueren op maat van de jongere. ... Tijdens deze opleiding zijn is ook stage voorzien. Zo krijg je praktijkervaring. Duurtijd 60 studiepunten, standaardtraject van 1 academiejaar.

  Type de formation

  Conditions d'admission
  Prérequis administratif

  Je kan deze opleiding volgen als je voldoet aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden vind je hier.

  Daarnaast moet je voor de start van de opleiding in het bezit zijn van een diploma professionele of academische bachelor. Heb je nog geen bachelordiploma, kijk dan zeker naar de volledige opleiding PBA secundair onderwijs voor knelpuntvakken.

  Een VDAB-bemiddelaar gaat op basis van je nuttige ervaring samen met jou na of de verkorte educatieve bacheloropleiding het best passende traject naar werk voor jou is.

  Remarques

  Attention: Il s'agit d'une formation néerlandophone!

  Organisation
  Début

  september en februari

  En pratique
  Pour s'informer et postuler

  Contact

  katrien.hemelhof@vdab.be   

  marjan.plasschaert@vdab.be  

  Lesplaats

  Odisee

  Warmoesberg 26

  1000 BRUSSEL

  OF

  Erasmus Hogeschool

  Nijverheidskaat 170

  1070 ANDERLECHT

Rédacteur MVNCode formation BF

Organisme

off VDAB Brussel Astro

  • Avenue de l'Astronomie 14 Étage: M
  • 1210
  • Saint-Josse-ten-Noode
 • 0800 30 700
 • www.vdab.be